Mini kućni sistemMini kućni sistem


Što znači kućno kompostiranje?

Kompostiranje pretvara otpatke od hrane u prirodno gnojivo koje osigurava ujednačen rast za vaše voće, povrće i mnogo više! Također je vrijedan doprinos smanjenju opasnih stakleničkih plinova budući spriječavate tone organskog otpada koje bi završilo u odlagalištu.

S NatureMill-om kompostiranje je dječja igra!
NatureMill - Vodeći u novim tehnikama kompostiranja.
NatureMill je prva kompanija koja dovodi kompost iz vrta u kuhinju.
STRUKTURA: IZVANA: Izgrađen od recikliranog polipropilena i 100% je reciklirajući. IZNUTRA: Unutarnji dijelovi su izrađeni od aluminija i čelika.
KAPACITET: 55 kg organskog otpada mjesečno.
TEMPERATURA: IZVANA: djelovanje je moguće na temperaturama od -18 oC do 50 ooC IZNUTRA: do 60 oC, zahvaljujući bakterijama...
OTPADNI MATERIJAL: Prihvaća većinu otpadaka hrane i bilja. Pripadajući priručnik za korištenje zadrži sugestije i vodič za pravilno korištenje kompostera.
GARANCIJA: Svi modeli imaju dvogodišnju garanciju. Kada se registrirate na
XELAX web stranici postoji mogućnost proširenja garancije na 5 godina.
VRIJEME PROIZVODNJE: Svaka dva tjedna kada se pojavi crveno svjetlo, kompost je spreman za daljnji proces. Svjetlo označava da je kompost spreman za prebacivanje u niži spremnik.
GOTOV PROIZVOD: Kompost je bogat dušikom, idealan za gnojidbu vrta, bilja i ledina.
SMANJENJE VOLUMENA: Smanjenje preko 70 % po volumenu i težini zahvaljujući aktivnosti bakterija (kompostiranju), sušenju i ventilaciji.
ENERGIJA: Manje od 5 kWh/mjesec, manje nego štedna žarulja.
CERTIFIKATI: NatureMill podržava sve UL i CE propise.
INSTALACIJA: Ne zahtjeva se nikakva instalacija. Jednostavno uključite u standardnu utičnicu i komposter počinje s radom.
NAPAJANJE: 220 V/240 V, 50 Hz, uključen i adapter 12 V.

Kompostiranje u zatvorenom


Novi NatureMill serija X E
Prvi svjetski komposter “U KUĆI”

Revolucionarni komposter pretvara kuhinjske i otpatke od hrane u bogato gnojivo za naše biljke i vrtove samo u dva tjedna.

NatureMill je veći od normalne kante za otpatke, pretvarajući otpatke hrane i biološki otpad u gornjem dijelu u kompost: voće, povrće, meso, ribu, sir, jaja, čaj, kavu, tjesteninu, kruh i peciva.
  • NatureMill komposter je lak za korištenje! Pritiskanjem pedale poklopac se diže i tako imate obje ruke slobodne da napunite komposter.
  • Djelovanje kompostera je vrlo jednostavno. Pritiskanjem prednjeg kontrolnog panela, funkcioniranje kompostera se može kontrolirati korištenjem samo dva gumba.
  • Vanjsko kućište kompostera je načinjeno od recikliranog polipropilena. Ovo garantira izvrsnu izolaciju i 100% je reciklirajuće.
  • S kapacitetom od više od 7 litara, pladanj za konzerviranje omogućuje stvaranje komposta u drugom tjednu nakon proizvodnje.
  • Unutarnji odjeljak kompostera je vrlo prostran, tako da se dnevno može reciklirati do 1,3 kg kuhinjskog otpada.
  • Unutarnja ventilacija koja se sastoji od jake pumpe i aktivnog ugljenog filtera spriječava mirise koji su karakteristični za kompostiranje. U dodatku, na ovaj način je kompost idealno opskrbljen kisikom.
  • Mješač dozvoljava jednoliku raspodjelu topline i mikroorganizama da bi se sadržaj očuvao kompaktnim.

Male mjere da bi se poboljšao okoliš

Odlagališta su značajan izvor globalnog zatopljavanja.

Osim zagađivanja voda, odlagališta proizvode visok nivo metana, plin efekta staklenika koji je 21 put moćniji od ugljičnog dioksida.
Mnoge prednosti

NatureMill je čist, bez mirisa i jednostavan za korištenje. Može se smjestiti u prostorijama kao što su kuhinja, podrum, garaža, pa čak i vani, na balkonu i u vrtu, NatureMill ubrzava postupak i „jede“ otpad u samo dva tjedna.

UŠTEDITE sada


NatureMill troši manje energije nego štedna žarulja. Neke regije nude smanjenje poreza za stanovnike koji koriste komposter, Pomoću NatureMill-a proizvodite vlastito gnojivo za svoj vrt i cvijeće koje cvjeta u proljeće. 

Preuzmite katalog u PDF formatu:

Plodovi  zemlje d.o.o.
Kralja Zvonimira 187a
22 000 Šibenik
Croatia

MB: 0778630
OIB: 04014913580

Prodaja:
Zagreb, Istra: 099 347 05 94, 098 347 482
Osijek: 091 234 74 82
Dalmacija: 098 347 482, 098 9806 909,
Šibenik: 022 331 046
Dubrovnik: 020 356 430
E-mail: info@plodovizemlje.hr
ZAGREB:
    e-mail:
        info@plodovizemlje.hr
        elizabeta.matahlija@inet.hr